Lawatan Penandaarasan EKSA Daripada Institut Biosains (IBS) UPM Dan Kolej Tun Dr. Ismail | PUSAT KEBUDAYAAN DAN KESENIAN SULTAN SALAHUDDIN ABDUL AZIZ SHAH
» BERITA » lawatan Penandaarasan EKSA daripada Institut Biosains (IBS) UPM dan Kolej Tun Dr. Ismail

20 September 2023 | Pusat Kebudayaan dan Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah (PKKSSAAS) telah menerima kunjungan daripada Institut Biosains (IBS) UPM dan Kolej Tun Dr. Ismail sempena lawatan Penandaarasan EKSA.
Pada sesi ini, PKKSSAAS telah kongsikan berkenaan amalan dan kaedah yang dilaksanakan bagi memastikan kelangsungan dan pembudayaan ini berterusan di kalangan warga staf. Disamping itu, delegasi juga dibawa ke zon-zon EKSA, surau dan tandas di sekitarnya. Ia juga mampu memberikan sedikit gambaran dan idea baharu kepada delegasi daripada IBS dan KTDI yang hadir.

Tarikh Input: 05/10/2023 | Kemaskini: 05/10/2023 | kamarulhelmy

SXEdNAS~