Pertandingan EKSA Zon Terbaik PKKSSAAS | SULTAN SALAHUDDIN ABDUL AZIZ SHAH ARTS AND CULTURAL CENTRE
» ACTIVITIES »

Event Title
Pertandingan EKSA Zon Terbaik PKKSSAAS
01 Jul 2021 - 19 Aug 2021
Main Hall PKKSSAAS
Event Summary
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Sukacita dimaklumkan bahawa Pusat Kebudayaan dan Kesenian SAAS (PKKSSAAS) dengan inisiatif dalam mendepani Perkhidmatan Professional dan Penyediaan Fasiliti dan Kemudahan yang Kondusif kepada Pelanggan kami, bagi memastikan tahap penyampaian, persekitaran, imej dan matlamat sentiasa relevan dan konsisten, PKKSSAAS telah merancang dan mewujudkan kesedaran dalam membudayakan amalan EKSA secara konsisten dikalangan warga PKKSSAAS. PKKSSAAS telah melaksanakan beberapa aktiviti bagi menggalakan budaya Amalan EKSA kepada semua staf PKKSSAAS. Antara aktIviti yang dijalankan ialah pertandingan Zon Terbaik EKSA PKKSSAAS yang bertujuan untuk meningkatkan pemahaman, menambah pengetahuan disamping untuk memberi ruang perkongsian maklumat di dalam pelaksanaan EKSA dan kebolehlihatan PKKSSAAS kepada khalayak Umum. Pertandingan ini terbuka hanya kepada staf PKKSSAAS sahaja. Staf PKKSSAAS telah dibahagikan kepada empat Zon antaranya ialah Zon Jati, Zon Resak, Zon Cengal dan Zon Merbau. Manakala syarat-syarat pertandingan tertera pada poster. Markah yang diperolehi yang dinilai oleh Juri Professional akan diumumkan pada 19 Ogos 2021. Pemenang bagi Zon terbaik akan membawa wang tunai berjumlah Rm1,000.00.

Updated:: 08/07/2021 [kamarulhelmy]

SULTAN SALAHUDDIN ABDUL AZIZ SHAH ARTS AND CULTURAL CENTRE